Hämtat golfbagen..

..slog en hink bollar. Via Kussjön och hälsade på Mor. Stannade till på Kommunal och samtalade med Andreas. Han åker ut i Europa på motorcykel nu på fredag. Lite avundsjuk erkänner jag. Just nu inmundigas köttsoppa. Någon hysteriskt god soppa på burk med skruvkork. Köpte fyra st då den är så god..

Läste just P-O, Chefsekonom på Vindelns Kommun, hans blogg bredvid. En väl formulerad sågning av Kommunstyrelsens Ordförande. Hade det varit på regeringsnivå hade ledande tjänstemannen troligen fått städa av skrivbordet och ta ner skylten. Nu har P-O bara några månader kvar tills pension och är inte lika lojal mot makten sista tiden. Vi får nog läsa fler verbala bloggar av honom det närmsta året. Det blir intressant då det ryms mycket klokhet i den tjänstemannen.

Dan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.