Bloggen utvärderas

Tänkte utvärdera bloggen lite. Först vill jag tacka alla som läser. Har i flera mail från VK blivit informerad om att ni är några stycken. Vilka är ni som läser? De uppgifterna har jag naturligtvis inte, (möjligen FRA och Reinfeldt vet) förutom ni som jag känner som följer min blogg. Ni är också flera som kommer fram och säger att ni läser. Trevligt. Många är positiva. En del kan jag inte tolka mer än att ni läser. Ingen är öppet negativ direkt mot bloggen inför mig. Givetvis finns det negativa där ute men de är inte min målgrupp och behöver inte läsa.

Jag hoppas att Du läser min blogg för att du vill det. Att du är som folk är mest, ingen nämnd ingen glömd. Du läser den för att den på något sätt tillför dig något. För att den vågar vara lite personlig. För att den är lite uppkäftigt ironisk och humoristiskt ibland. För att den visar en människa som är som du, inte alls perfekt men som ändå försöker och vill något. En människa som skriver och gör fel ibland och kommer att göra fel i framtiden men som ändå vågar blogga och ge uttryck för något genom text och bild.

Har en väl förtrogen grupp människor, mentorer från samhällets alla hörn som vill att jag ska fortsätta blogga. Allt ifrån undersköterskan på Älvbacken, metallaren på jobbet till näringslivets företrädare som ger mig feedback på min blogg. Så länge ni anser bloggen är OK fortsätter jag.

Skriv gärna kommentarer. Svarar på de jag känner för.

Så länge det är kul fortsätter jag. Just nu är det kul. 🙂

Ooops! Nu kommer Golfkompisen Nicke, måste avsluta..

Hörs!

Dan 🙂

2 kommentarer

  1. undersköterskan på Älvbacken

    sitter i stockholm o läser din blogg,det har jag gjort varje dag hela veckan.Så du måste fortsätta,annars kan ju semestern i stockholm bli tråkig.

  2. Fredrik

    Jag läser bloggen din. Du är duktig på att skriva i den och jag tycker att du håller en nivå som gör att den är trivsam att läsa och så känns det som om man känner dig fastän man inte träffats annat än på håll!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.