Blogg som fenomen

Att blogga är ett ganska nytt fenomen ur ett historiskt perspektiv. Att som förr skriva en vanlig dagbok som ingen läste förutom ett dödsbo många år senare är vardag. Denna vardag som vi alla vant oss vid förändras med tiden. De som inte anpassar sig till nya förutsättningar överlever inte. Det gäller djur, människor och politiker.

Att skriva bloggar som läses av ganska många samma stund det skrivs kan vara kontroversiellt och ibland lite provocerande för människor och etablerade partier som lever kvar i föreställningen att insändare och debattartiklar är framtiden. Blogg är framtiden och är här för att stanna. Givetvis innebär det ett ansvar att skriva bloggar. Utgår ifrån att alla som bloggar gör sitt bästa oavsett syfte.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.