Sammanställning av bloggläsare

I en tidigare blogg ställdes frågan vilka ni var som läste. Tre vänliga själar skrev en kommentar. Fick två långa mail!! Ett sms från en kvinna som ville bli mitt ex!!!

Sms kontot har den senaste tiden ökat.

Har fått Nintendo-tumme av allt sms-ande. Påminner om farfars skogshuggarhänder med valkar av hårt arbete, men bara extremt lokalt på tummen. Drar den hudtyngda tummen som efter mig. En snedfördelning av kroppsmassa. Lutar som lite.

2 kommentarer

  1. Berith

    seratt du upprepar frågan om vilka vi är som läser era bloggar. Jag är en s.k. äldre dam (68)som gärna läser era bloggar. Jag är särskilt förtjust i era från Vindeln, ni som trots era olika politiska åsikter kan promenera broarna runt och vara vänner. era funderingar om jobb, höns,luftpumpar,golf är så roliga.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.