Lidingöloppet och Åboresan

Lidingöloppet
Hjälten under lördagen och deltagare i det 3 mil långa loppet var Andreas Ericson. 3h 16 minuter blev sluttiden. 1a milen på 1.02, 2a milen på 1.06 och sista milen på 1.08. Hurra för den prestationen!!

Åboresan
Nya båten Galaxy åkte vi med. Av en händelse så var det salsatema på vår resa. Har aldrig sett så många sydamerikaner på en och samma gång. Blev t.o.m uppbjuden av en Brazilianska som ville dansa salsa med mig. Om jag dansade? Självklart!

Har aldrig kunnat dansa på ett sätt som vi i västvärlden skulle definiera som dans, men på något sätt, kanske av sjögången, fick jag till några höftrörelser och ben-moves som var av uppenbar sydländskt ursprung. En lyckad resa på flera sätt. 🙂

2 kommentarer

  1. ulf ericson kornvägen 18 92232 vindeln

    Tror inte det berodde på sjögång eller något annat än de där barbesöken ni gjorde.
    BINGOLOTTO UFFE

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.