Skickat ett mail du haft ångest över?

Många av oss har säkert haft ångest över ett mail, eller varför inte en blogg som vi skickat.

Läs följande autentiska mail från en 44 årig ekonomichef i ett mindre företag som spelat bort hela företagets kassa, lite drygt 10 miljoner kr.

Från: XXX
Till: XXX
Kopia: XXX
Datum: 08/21/08 7:48
Ärende: Inget roligt mail

Det här är det sjukaste mail ni någonsin fått, det kan jag lova.
Har suttit med telefonen i handen den större delen av dagen men inte klarat ringa.
Jag har spelat bort ALLA XXX pengar och mer därtill (10 milj)!! Det känns helt klart overkligt men det är sant.
Önskar att jag vore död men tydligen inte självmordsbenägen i sådana fall skulle jag gjort det för länge sen. Att något varit fel måste varit uppenbart då jag inte varit på jobbet, suttit instängd på rummet, helt osocial, aldrig glad, gått ner 10 kg i vikt, röker tre askar om dagen. Hur jag kunnat hålla detta för mig själv så länge vet jag inte, men det är verkligen ingen som vetat. Idag har jag berättat för en kompis för att ha någon som kan ta XXX när det behövs. Måste också få tag i XXX för att prata med honom. Vad som händer nu vet jag inteoch jag skiter faktiskt i vad som händer, men det känns förjävligt vad jag gjort mot er. Naturligtvis skulle jag bett om hjälp mycket tidigare men man fungerar tydligen inte så, igår när du XXX undrade om det var något annat så var sammanbrottet nära. Vet att ni litat på mig till 100% vilket gör att det kunnat bli dessa summor och det gör inte saken lättare. Har grinat många gånger på mina promenader till jobbet och naturligtvis en hel del hemma men det hjälper ju inte heller, varje gång jag vaknar så har jag önskat det var en mardröm ändå fortsatte jag spela. Att mitt liv är över är väl uppenbart men jag hoppas att något går att göra för XXX. Det sjuka är att mitt spelberoende egentligen inte handlar om pengar hade en jättebra ekonomi innan jag började och har vunnit mycket men spelat upp det igen, det går verkligen inte att förklara. Ibland har jag suttit och längtat efter ett fängelsestraff för att slippa ifrån allt, få mat och sova, hur sjukt är inte det. Nu kommer ju den längtan att bli förverkligad och det känns väl sådär, mest med tanke på XXX. Det kommer att vara svårt att trycka på skicka knappen det kan jag lova men problemet kommer inte att försvinna.

/XXX

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.