Medlemsskap 2009

Nu är det gjort. Inbetalningen till medlemsskap i GRANÖBYGDENS GOLFKLUBB för 2009. Den knapptryckningen för att betala räkningen kändes exakt som när jag lägger en sedel i Röda Korsets bössa. En inre frid sprider sig och ett lugn infinner sig. Nästan samma känsla som när man upptäcker på jobbet att det är Flygande Jacob till lunch. En ro som bara djupt religiösa och barn som just gjort hemläxan kan känna.

Nu längtar jag till ettans tee. Den vita bollen strax framför mina fötter. Den ännu oköpta drivern med ett distinkt men lagomt grepp i nävarna. Hål ett i mina tankar. Focus.

Varnar samtliga golfare, speciellt Tunisienresenärerna. Varning för mig och mitt golfspel. Varnar Carin J. Varnar P-O Moström. Nådens år 2009 är mitt genombrottsår på Granö-touren. Så är det!!! 😉

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.