Frusna tassar

Kerstin WänmanSkägget till vänster är Molle och skägget till höger är jag

Varm mjölkchoklad, mackor, en lånad hund, ett promenadstråk och det bästa, Kerstin blev dagens framgångsfaktorer. En promenad stod på dagordningen. Vi gick inte hela varvet runt broarna men en hyfsad promenad blev det.

Molle, den lånade hunden begränsade oss lite då han började frysa. Vi fick bädda ner honom i min jacka och efter fikat så fick han stanna kvar då vi vände hemåt. Vi gick upp vid Kinnekulle och där är det ganska brant vilket med min begränsade kondition fick temperaturen på jacka och hund att stiga betydligt över 37 grader. Svettades som en bastubadare i den branten. Det såg lite komiskt ut där uppe när jag lyfte ut den lilla hunden. Han rykte som en liten fimp av min kroppstemperatur och det luktade våt hund lång väg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.