Vi firar nästan 7 månader tillsammans

Så länge är det. Tiden går fort när man har roligt.

Kerstin? Nej, bloggen och jag. Idag passerades 50 000 sidvisningar. Det blir ca 250/dag men lite färre sista tiden då det varit längre mellan bloggarna. Bloggar nog ett tag till fast inte så ofta som i början. De första månaderna kunde det bli upp till 5 bloggar på en dag. Kommer på begäran att framöver lägga ut reprisen om bloggarna som gick under namnet ’Konsten att sova på ovanliga platser’.

Annars är allt bra. Kerstin hos frissan just nu och ikväll blir det Tacos och en lugn kväll i hemmet. Vi vilar upp oss inför morgondagen då min morbror Ove Dahlberg och hans fru Ingalis bjuder på 50-årskalas.

Dan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.