Mjukkkakubakning i (c)entrala Vindel-Ånäset V

Förnyelsebar energi

Undertecknad, Kerstin, Kennet och Maria har idag med kärnkluven ved gjort upp eld i Vindel-Ånäsets bagarstuga. Spänning i luften då undertecknad inte tidigare omvandlat energi, via deg till mjukaka, med slutförvaring i frysboxen.

Kanske inte denna energiomvandling blev till våra barn och barnbarns bästa utan lite mer kortsiktigt som så mycket annat dessa dagar. Det värmer för stunden tyckte vi fyra när vi lade på fler vedträn, för vem vill vara i kylan? Ingen i vår fyrklöver i alla fall.

Radioaktiviteten denna dag bestod av melodikrysset kl 10.00 som löstes allt efter som baket fortskred. Heta samhällsdiskussioner som kyldes ner av vätska innan härdsmällta uppstod.

Dan 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.