Utbildning för att nå vår vision och ett tag sedan jag var på Indexator

Verktygsutbildning

Hade just stämplat in på Indexator i morse för att producera detaljer till rotatorn när chefen med ett leende kom fram och tog mig i hand, bugade och sade:
-’Välkommen till Indexator’.
Log givetvis tillbaka, ett Colgateleende som ingen eller ett fåtal vet att jag har och tänkte för ett ögonblick niga i jämställdhetens namn då det är en kvinnlig chef. Bestämde ändå för att replikera med detsamma, en bugning, så där djupt som ingen tror att min 34-åriga kropp kan göra. Kunde nästan höra sista kotan i ryggslutet ropa på hjälp innan kroppen rätade ut sig i sin fulla längd igen.
-’Vad roligt att se dig Dan hördes med uppriktighet i mina öron. Du ska på utbildning idag mellan 09.00 och 15.00.’ Trevligt. Hade varit ledig några dagar, var nu laddad och utbildning är aldrig fel.

Dormer Tools stod för utbildningen. Givande dag med ett flertal aha -upplevelser. Beräkningar av skärhastighet och matningar bl.a. Denna dag är en del i företagets målsättning för att nå visionen:

Indexators vision:
’Indexator ska av kunderna uppfattas som världsledande leverantör och utvecklingspartner av rotatorlösningar.
Genom att erbjuda de bästa produkterna och det starkaste varumärket ska vi ge kunderna ett tydligt mervärde.’

Tillbaka till Dormer. De visade följande filmklipp som jag alldeles nyss hittade på YouTube. Budskapet från Dormer var att det gäller att vara steget före konkurenterna. Människan i klippet skulle representera Dormer. Kul klipp hur som helst, varsågod!

Nu blir det några timmars sömn sedan väntar Indexator igen.

Dan 🙂

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.