Väntan är över

Golf, en sport för alla.

I kväll sker det oundvikliga. Nya bollar, peggar och ett överskott på tillslagsenergi. Nu ska det ske. Granöbygdens golfbana ikväll. Fjolårets spel är förlåtet och jag är beredd att förlåta igen med början ikväll.

Swing!

Dan 🙂

2 kommentarer

  1. Katarina

    Keep swinging! Kul att Granöbygdens bana redan är öppnad men här i vår klubb Araslövs Säteri har vi tre 18 hålsbanor att välja mellan och vi har spelat hela vintern utom 2-3 veckor när det var för kallt. Ska försöka hinna spela på er bana när jag besöker min hemby i sommar.

  2. Katarina

    Vad bra att du har en fru som shoppar; det är kvinnorna som får hjulen att rulla tack vare att de spenderar pengar,,,,,,lite får du förstås stå ut med för att stödja hennes intresse…Hon följde ju med dig till golfbanan för några dar sedan….men du verkar trots allt vara en tålmodig man.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.