Barnet som nästan brände sig på tårtan.

3 år idag, min brorson Elias. Så många paket att det skulle kunna vara skadligt. Av mig och Kerstin fick han en  brandbil.

 

Första anblicken av den övertända tårtan fick födelsedagsbarnet att rygga tillbaka.

Efter ett tag kunde även Elias njuta av skådespelet. Det var enklare att fylla år för 30 år sedan. Lite mer kontrollerad brand i tårtan på den tiden.

Trumset (!) från farfar och farmor. Hur tänker mina föräldrar egentligen? Fick själv ett trumset i samma ålder men den "försvann" efter några dagar. En förklaring var att den gick sönder, en annan att "huset" inte stod ut med oljudet.

Mitt trumset som "försvann" för drygt 30 år sedan. Fick en trampbil i stället. Ser att trummorna utvecklats under åren som gått. Vad mager jag var dessutom. Nostalgi.

2 kommentarer

  1. Ingemar Wincent

    Är inte trumsetet aningen för stort för grabben? Nåja, det är väl något att växa i…

    Häftig tårta också – det är sällan man är avundsjuk på en treåring, men det är nästan så att jag blir det när jag ser bilderna ovan!

  2. Yvonne Renman

    Colt! Man kan aldrig börja för tidigt med musik!!!! Men trummor……
    ja ja kunde varit värre bastuba eller fiol:) Vi brukar säga att man ger tjutande leksaker till sina syskonbarn bara för att jäklas men vi har aldrig riktigt testat med så stora grejer som trummor, nu är dom för stora för att det ska vara lönt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.