Tummen upp för Moderaterna i Vindeln!

Har under en tid funderat på varför det varit så många "Tummen upp" på Vindelmoderaternas bloggar. Att de har bland de flesta besökarna  på VK-bloggen.

Nu vet jag hur man får många tummen upp.  Kommer nog inte att använda mig av den kunskapen i framtiden.

15 kommentarer

 1. Ingemar Wahlström

  Hm… det där med ”den moderata tummen” lät intressant. Jag har en känsla av att det är mycket som påverkar ”bloggonionen”…

 2. Carin Stenberg

  Aj aj Paul, hur gick det med dina tår?

  Har också sett att någon vindelmoderat raderar (obekväma?) andras inlägg från sin blogg.:D

 3. Dan Oskarsson

  Det finns en mikroskopisk sannolikhet att Vindelnmoderaterna har flest sympatisörer bland Moderata bloggare här på VK. Statistiken med flest ”Tummen upp” och väldigt höga placeringar i bloggstatistiken tyder på det.

  ÄR DET MÖJLIGT? Tror inte det.

  Tackar för de ”Tummen upp” som överstiger 300 i denna blogg, de har jag inte fuskat mig till.

 4. Mikael Sundling

  Dan!

  Följande försvar använder jag efter ditt påhopp: Har inte gått in på min bloggsida för att putsa till statistiken.

  Detta inlägg visar tydligt att det är stor skillnad mellan dig och mig. Jag blir glad när det går bra för andra, medans du mår illa. Där är en av detaljerna som gör att jag är Moderat. Jag gläds med de som har framgång, medans bevisligen vissa Socialdemokrater mår så illa av andras framgång att de nästan spricker av avundsjuka.

  Har inte tanken slagit dig att det faktiskt finns de som läser min blogg?

 5. Dan Oskarsson

  Svar till Mikael Sundling (2009-09-28 18:42)
  Ser vad du skriver Mikael. Givetvis kan det vara som du beskriver det, och det går att läsa i mina tidigare texter. För möjligheten finns faktiskt att du och Paul är så populära som du påstår, och statistiken tyder på det. Att ni är bland de mest lästa och populäraste här på VK-bloggen. Och du Mikael, självklart kommer jag glädjas åt dina ”framgångar” här på bloggen och utanför, men just nu ser jag ingen sådana.

 6. Fredrik

  Har det inte slagit dig Dan att Mikael och Paul kan vara de populäraste Moderatbloggarna i hela Västerbotten(sKuriren). Ser man bara på provvalet som Moderaterna gjorde till riksdagen så kan man ju bara där se att de skördat ofantligt stora framgångar.

 7. Per-Ola Moström

  Både Paul Redstig och Mikael Sundling har enligt min erfarenhet varit väldigt tysta i kommunfullmäktige.

  Är det inte tom. så att hr Sundling aldrig har vågat sig upp i talarstolen….?

  Däremot har han ju här på bloggen visat sig kunna häva ut sig otidigheter mot såväl kommunalrådet som Karin Nilsson-Sandkvist och jakten på kommunala tjänstemän.

  Och så skit tycker tydligen en del om att läsa….

  Men som sagt – det visar ju inte att de är dugliga politiker! Det var kanske därför det gick så dåligt för moderaterna i EU-valet i Vindeln! Största tappet i länet!

 8. Siv-Erik

  Att vara ”populär” i bloggsammanhang behöver ju egentligen inte betyda nåt… Uppdaterar man bloggen ofta så få man nästan per automatik fler läsare. Dessutom kan det också vara så att man läser en viss blogg, ingen namngiven, bara för att ”se vad det där dumhuvudet skrivit nu då” . Tänker man sen på populära bloggar så.. blondinbella är väl rätt poppis om jag inte har helt fel, men sån populäritet är väl inget att sträva efter … 😉

 9. Berith

  innan du blev sambo skrev du ofta och roligt,träffsäkert, sen du blev sambo räcker tydligen inte tiden till på samma sätt. jag har alltid kollat om du skrivit och gett dej tummen upp sen det började finnas. jag gillar dina formuleringar och oftast dina tankar, men börjr du låta som en gnällig politiker, då ids man inte läsa. Jag gillar också Sunken och Redstig. Tack vare dem vet man vad som egentligen händer i Vindeln .Fortsätt skriva !!!!

 10. Dan Oskarsson

  Svar till Berith (2009-10-02 11:44)
  Bestämmer inte i samma utsträckning över min tid längre. Har träffat världens finaste tjej i Kerstin <3. Att leva i en relation är en utmaning i sig. Och det är värt det. Skriver säkert bloggar i framtiden men inte lika frekvent som tidigare då jag måste hinna med lite annat också. Om det blir roliga eller träffsäkra bloggar låter jag vara osagt. Kommer nog "gnälla" någon gång ibland också. Bra att du gillar Sunken och Pauls bloggar, de kämpar också för det de tror på och är värd den respekten. Tänk på att allt du läser inte är sant, utan endast ett budskap av det den som skriver vill förmedla. Dessutom om jag inte här på bloggen, så är jag inte frånvarande, utan närvarande någon annanstans. Och där har vi roligt, DU skulle vara här!! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.