Största nyheten i Vindeln idag

Läser VK:s lokalsida. De skriver om allt stort som händer i kommunen. Vad står det idag? Intressant, Oppositionsrådet Paul Redstig(m) har bloggat om.. Ja läs själva:http://www.vk.se/vindeln/ hans blogg, en av de mest lästa på Västerbottens Kuriren för övrigt http://blogg.vk.se/redstig. Lite annorlunda, inte som Filippa och Fredrik direkt som ni sydstatare är van vid. Här skjuter de skarpt och är mc-burna. Lite mer vitt vin och räkor i Täby kan jag tänka mig. Eller i Sagerska palatset som just nu är hemvist.

Får säkert lida lite för denna blogg. Kommer nog att sova med lampan tänt ett tag. Känns ändå ganska tryggt att kunna "bussa på" 100.000 IF Metallare om det skulle krävas. Dessutom kommer det att skilja 60-70mil när den här bloggen släpps..

Nåväl, de har 5 mandat i fullmäktige av 31 möjliga. Ställer ändå frågan och utlyser en liten gissningslek. Hur många mandat har de på morgonen efter valet 2010? Tyck till och skriv en kommentar.

Funderar allvarligt på att börja blogga på VF. Där händer det kanske något av värde i Vindeln.

Dan

Etiketter: , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Vindelbo

    När Vindelmoderaterna bloggar är det på liv och död!! Kasta skit på sossarna är deras huvuduppgift, vilket leder till att de glömmer bort kärnan, dvs politiken!!

  2. En som undrar

    Jag blev väldigt fundersam när jag klickade fram Vindelnsidan på VK. Är detta verkligen den största nyheten som hänt i Vindeln?? Då blir jag bitter.. Det finns så mycket annat som Vindelbloggarna skriver om som är större nyheter än detta. Men inte så mycket att göra åt nu.. TYVÄRR!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.