Kongress med spring och nätverksbyggande

Mycket spring, Västerbotten samarbetar med Skogslänen och vi har haft ett bra arbete i vår Temagrupp för att stärka socialdemokratisk framtida ungdomspolitik. Jytte Guteland SSU är en av Västerbottens samverkanspartners. Jobbar i skrivande stund med att försöka knyta ihop det sveriges ungdomar vill med utbildningar, praktik och jobbsatsningar.

Västerbotten, Skogslänen och  hela Kongressen kommer ta ställning för en god Ungdomspolitik för Sverige och för framtiden.

Allianser och nätverksbyggande för god Socialdemokratisk Ungdomspolitik. Sveriges Nästa Statsminister Mona Sahlin. Socialdemokratin formerar sig just nu för att utveckla sig till ett ännu tydligare Ungdomsparti.

 Om jag inte hinner få ut bloggar i den takt som jag borde så går det bra att kolla på SVT24 i morgon kl. 09.15. Då kommer jag att gå upp i talarstolen. Kommer upp någon gång efter Partistyrelsens föredragande Tomas Bodström.

Etiketter: , , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Airam

    Citat från Monas inledningstal på Jobb kongresen:
    ”Jytte Guteland leder ett, med rätta, mycket kampvilligt SSU. Och idag vill jag instämma i SSU:s krav och uppmanar er alla – i arbetarekommuner och partidistrikt: låt de unga ta plats på våra egna socialdemokratiska listor inför valet!”

    En liten del av ett långt innehållsrikt tal, men jag fastnade just för den biten… Dan har du någon kommentar till detta?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.