Pressmeddelande

Pressmeddelande kommer att släppas under dagen om vad Socialdemokratiska ArbetarePartiet kom fram till för riktlinjer för framtida Ungdomspolitik. Vi inväntar just nu att debatten ska starta och att den framtida politiken ska formas för Sveriges ungdomar. När sista klubbslaget är slaget i bordet, då vet vi vad partiet står för. Nu är det nära!!

Dan 🙂

Ps om Jytte håller samma brandtal som i går om Västsahara, om ungdomspolitiken, så skriver vi nog Ungdomshistoria idag! Ds

Etiketter: , , , , , , , ,

3 kommentarer

 1. Ung arbetare

  Ungdomspolitik? Den dagen ni gör om LAS då bryr ni er om oss. Ser ut som Centern får min röst nästa val för de törst då stå för att en förändring måste till för att vi ungdomar ska få mera jobb. Att ni dessutom vill ta bort den sänkta arbetsgivaravgiften som företagen får för att anställa oss är det att ställa upp på vi? Skitsnack och missvisande propaganda det är det ända ni duger till.

 2. Berra

  Göra om LAS?

  Detta får du vidareutveckla. LAS handlar om anställningsskydd, inte frågan om anställning.

  Sen förstår jag inte hur du tänker gällande arbetsgivaravgiften. Tror du den gör att ungdommar får jobb? Det är väl vilken orderingång/efterfrågan på tjänster företaget har som avgör om man anställer. Eller hur resonerar du?

  Röstar du på C lär du knappast frå jobb. Däremot kommer du som arbetslös att få det mycket tuffare, och du kommer knappast få möjlighet att vidareutbilda dig så du kan skaffa jobb på sikt. Lägg din röst på S, så ska du se att det ordnar sig!

 3. Jag vet

  En som arbetat och blitt uppsagd vet varför LAS behövs, har han dessutom varit medlem i facket och fått äran att gå en medlemsutbildning så skulle personen i fråga aldrig ens ifrågasätta LAS.
  / Jag vet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.