Fortsatt Kongress och Media idag.

Kom för en liten stund sedan från en planerad intetervju. IF Metalls tidning som går ut till alla förtroendevalda på våra arbetsplatser genom bl.a.  Anneli Lundbergs medverkan. Vi  sammanstrålade idag för ett reportage.

Valde tidigare i veckan efter samråd med Anneli att lägga intervjun efter temagruppen i går. Det visade sig vara lyckat då det fanns så mycket att berätta. Knöt även till mig Jytte Guteland som fick en Bamsekram för gårdagens seger för Sveriges ungdomar. Anders Ferbe vice ordf IF Metall deltog också som en viktig samarbetspartner i fackliga politiska frågor. Besluten som togs igår för arbetslösa ungdomar under 25 är otroligt viktig för förbundet då en stor del av medlemskåren är unga arbetslösa.

Anders, Jytte och Dan. 

 

 

 

 

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.