Göran Persson talar

-"Vi ska vinna valet med facklig och politisk samverkan."

-"Marknaden ska vara TJÄNARE och politiken HERRE"

-"Socialdemokratiska Arbetarepartiet Valets segrare 2010!!"

Etiketter: , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Pär Lärkeryd

  Har ni under kongressen tagit frågan om våra vägar i Norrland. Just nu sänks hastigheten på alla 110-vägar utan mitträcke. Som om detta inte vore nog så föreslås att enbart 6% av de statliga anslagen för nya vägar skall tillfalla länen i Norrland. Slutligen så föreslås att anslagen för upprustning av befintliga vägar skall minskas med 60%. Man håller alltså på att stänga ned Norrland! Är inte detta en viktig fråga att ta upp på kongressen?

 2. Mikael Sundling

  Ja Dan hur är det med er Norrlandspolitik? Såg en intervju med Mona där hon klart och tydligt sa att valfläskkrutet ska läggas på Stockholm för att få deras förtroende. Tror du inte att Norrland glöms bort då?

  Ni kommer Genom er tänkta skattepolitik inte vinna många Stockholmares förtroende tror jag! Så hur gör ni istället (Funderar) jo ni kommer att erbjuda infrastruktursatsningar tror jag.

  Håller med Pär L även min allians tycker jag beter sig illa i denna fråga, men de är då ärliga och säger vad som gäller. Så Dan! Hur blir det med 363an kommer den att omprioriteras så den kan byggas om?

 3. Berra

  Bra poäng Lärkeryd har. Däremot att hastigheten sänks är väl inte enbart en norrlandsfråga. Samtliga vägar i sverige utan mitträcke sänks farten. Tar vi väg 363, så är det väl bättre att farten är 100 än 110, med tanka på älgpåkörnings risker m.m. Sen kan man ju alltid hoppas på vilstängsel.

  Tyvärr bor en minoritet av befolkning här uppe, och det kommer vi alltid få lida för. (tills vi gör uppror som Sixten beskriver).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.