Det brinner i hennes hår

Luciafirande idag på Indexator. Först antändes flickan i mitten. Sedan spred sig elden. Tillslut brann alla ungdomar. Kontrollerad eld och samstämmig sång i ett vackert skådespel. Tack ungdomar för er storslagna insats! 🙂

Nu börjar julkänslan komma. Har märkt att för varje år fördröjs julstämmningens infinnande. Som barn var den första snöflingan på min kind vetskap om att snart kommer Tomten som huvudsak och god mat som bisak. Nu är det tvärtom. Tomten snarare ett element av kliande skägg och en svettig dräkt som borde varit tvättad i min barndom.

Nu är det mat, glädje och gemenskap som lockar.  En härlig känsla som tyvärr inte får upplevas av alla. Ska försöka njuta så mycket som möjligt av min jul samtidigt som min glädje dämpas av att alla i denna nation inte har samma förutsättningar som jag. Det är inte en självklarhet med julmat på bordet och känna glädje och gemenskap med oss övriga.

Skönsjungande ungdomar på Indexator i Vindeln 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.