Vindeln, Västerbottens bästa skolkommun

Glädjande att läsa att vi har den bästa skolan i Västerbotten. Trea(!) i landet. Lärarförbundet är det som rankat kommunerna. Att kommunen/politiken satsat stora resurser ger resultat. Det i kombination med duktiga medarbetare är en framgångsfaktor. Men vi ska inte vara helt nöjd, det finns alltid utvecklingsområden så det goda arbetet måste få fortsätta.

Etiketter: , , ,

En kommentar

  1. (S)multronstället Vindeln

    Vindeln stolt trea i svensk skolrankning. Man blir som förälder mycket nöjd inombords. Ett stort tack till de styrande politikerna och till lärarna. Hoppas bara att vi får behålla alla lärartjänster.

    Inte nog med det. Cranab och Indexator återanställer 60 personer. Verkstadsindustrin i Vindeln går fantastiskt bra just nu. Vindeln har ett gott företagsklimat.

    Som om inte det var nog så har Indexator och Aurora Borealis utsetts till Årets gröna företag. De får utmärkelsen för deras föredömliga miljö- och jämställdhetsarbete och fokus på långsiktig hållbarhet.

    Västerbottens pärla!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.