Ett framgångsrikt Sverige

ETT FRAMGÅNGSRIKT SVERIGE

 

Där jobben sätts först

Ska Sverige klara den tuffa globala konkurrensen måste vi alla ständigt utvecklas. Det kräver hårt arbete – men också att vi får utlopp för vår kreativitet, våra idéer och vårt engagemang. Varje person som lyckas nå sitt eget mål, att slutföra en utbildning, lära sig ett yrke eller starta ett nytt företag, bidrar till Sveriges framgång. Vårt mål är att nå full sysselsättning och hålla ihop Sverige. Det kräver aktiva satsningar på jobb, utbildning och praktik, målmedvetna investeringar och sunda offentliga finanser.

 

 

 

Etiketter:

2 kommentarer

  1. Maria

    Ja så mycket tragiskt! Håller med Worker följande brukar Fredrik och alliansen säga och har sagt i flear år Det kräver aktiva satsningar på jobb, utbildning och praktik, målmedvetna investeringar och sunda offentliga finanser.
    Att du kopierar detta visar ännu tydligare att ni inom vänstern saknar en politik för att få fler folk i arbete. Att åter igen införa ett system där folk ska förtidspensioneras mm, Kommer att innebära att det sista du skrev om sunda offentliga finanser känns overkligt om ni får makten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.