Uttalande

”Det är inte Kommunchef eller annan kommunal personal i första hand som försvårar vår kommuns positiva utveckling. Det är den politiska ledningen och styrningen inom Alliansen som tydligt försvårar vår kommuns positiva utveckling här i Vindeln.”

Dan Oskarsson (s)

070-6035536

En kommentar

  1. Anja P

    Hade inte kunnat säga det bättre själv. Det är ju absolut inte tjänstemännens fel att det blir som det blir. Det handlar om det politiska ledarskapet och alla som läser bloggarna här vet ju var PR mannens och tillika KS ledamotens intressen ligger – om det fanns en app – ”så styr du en kommun” att ladda ner skulle det säkerligen bli drag i det blå laget. Moderaternas politik i Vindeln liknas med Vindelälvens vårflod ju mer vatten desto mera erosioner, skador och översvämningar, helt okontrollerbart. Det är därför PR mannen rapporterar flödet.

    När det gäller att få vara anonym eller inte så är jag tacksam att man kan vara det. Minns med fasa Sundlings attacker mot UFN ordförande som jämfördes med Stalin.Chefekonomen som blev så illa tilltygad via nätmobbning att han tog förtida pension. Innan Sundling gapar för mycket borde han ta en titt på sitt eget agerande. Han borde tänka att jag är ingen krokodil (stor käft och små öron) utan mera vara som dumbo stora öron och liten käft. Det lyssnande ledarskapet är dock inte kännetecknande för Alliansen i Vindeln, utan mera learning by doing (mistakes). Jag säger bara en sak: stackars lilla, lilla centern, kd och FP hur mår ni just nu? Har ni tappat era röster? Ni är som Jesus – vi har alla hört talas om er men ni syns inte.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.