IF Metall Indexator Rotator Systems

En mycket givande första styrelsemöte idag i den nybildade IF Metallklubben. Långsiktiga strategiska beslut tagna. Pressmeddelande skickat till media. En bra dag på jobbet helt klart.

På torsdag ska den nya bolagsstyrelsen ha sitt historiskt första möte i Umeå. Samma dag kommer jag som personalrepresentant i den styrelsen verka i en miljö som av konkurrensskäl kommer att ha en hög sekretess hos mig då vi helst ser arbetstillfällena utvecklas i Vindeln och inte hos våra konkurrenter.

Jag vill ändå höja blicken mot framtiden och uttala mig om den enskilt viktigaste strategiska frågan för bolaget i framtiden om frågan ställs till mig. Indexators Filosofi är en känd nuvarande strategi. Jämställdhet är ytterligare en känd strategi.

Vilken strategi hör till framtiden?

Den viktigaste framtida kända strategin om jag får ett utrymme i den styrelse som leds av Hans Jonsson är – ”människan i fokus”. Ska medarbetarnas totala kreativitet, innovations- och värdeskapande kraft frigöras maximalt så är det en inre resa vi har att göra. Inget materiellt eller företagets goda ekonomiska resultat kan köpa eller skapa högre värden för bolaget än det som människan och medarbetaren redan bär inombords.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.