Handla kläder..

Idag har Janders varit och shoppat på stan och det brukar alltid vara spännande! Vi är ju ute efter något sommarfräscht nu när vi gör årets första log/parkjobb för sommaren, Boden på fredag. Kläder är en viktig del av konceptet för oss i branschen, att se bra ut på scen..vi får ju prova åtminstone =).Man måste ha klart för sig att folk klär upp sig för dans, betalar in sig, vill ha en trevlig kväll på alla vis, då är det en skyldighet för oss som orkester att också stå där finklädda.Är själv mycket på dans och kan tycka vissa orkestrar ser inte okej ut, t-shirts o jeans som dom haft på sig i bussen och även riggat upp i ser det ut som…nä lite skärpning där! Behöver absolut inte vara exakt lika o allt det där men lite finess tycker jag man ska ha.. Efter idogt letande så hittade vi kläder, som t.om passade Mattias(han är lång), vita byxor, pastellfärgade skjortor, vit kavaj! Det ni! Vi ska lägga ut en bild på det efter helgen så får ni väl bedöma vårt omdöme =)..

Vill även passa på att ge rosor till Kurt Sundin på SVT/Västerbottensnytt för hans härliga blogg på SVT:s hemsida.Kul att se o höra våra kollegor och se alla dansande människor!
Nu senast var det extra kul att få se en som man känner, Micke Enström med son spela dragspel! ( Micke är Sveriges bästa dragspelare)

Sedan avsluta med en supergod macka på Umeås trevligaste och bästa cafe..Brobergs Coffe Shop på Kungsgatan 60!

Ha d gott tills vi hörs igen!

Mvh Peder, Janders

2 kommentarer

 1. Hjukan

  Hej Peder!
  Din värld av dragspelare måste vara välidgt liten, jag kan bara konstatera att den du utnämnde till världens bästa dragspelare är inte rätt . så vida inte dom har backat över alla dragspel med turnebussen ( vlket faktiskt hände oss 1985 med Donnes Orkester)
  MVH Hjukan fd trummis Janders Ork

 2. Peder Halläng

  Tjänare Hjukan!
  Sveriges bästa skrev jag, åtminstone en av dom! Vem som är världens bästa det vete sjutton, vi får ta ett snack om det hos Ingemar i Stöcksjö vid tillfälle! =)
  Plus överbackningen med turnebussen, lät spännande!

  Mvh Peder

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.