Boden t o r

Hej!
Ja i fredags så var vi och gjorde ett jobb i Boden på väldigt trevliga Björknäsparken. Är så fantastiskt trevligt o skoj att fara och spela när det blir sommar o ljust dygnet runt.Bilden som ni ser är tagen kvart i tre på natten/morgon, på oss(utom Matte som tar bilden)tillsammans med den väldigt trevliga arrangören Hasse. Gick väldigt bra att spela, var helt okej med folk, runt 250 st.. Var lite olyckligt att det var premiär på ett nytt uteställe samma kväll i Boden men dom som var och dansade verkade stortrivas!
På vägen upp i samband med en rast i Skellefteå, Ingemar vill alltid ha korv..=) så ringde Radio Norrbotten upp och intervjuade Christer om dansband och lite andra saker. Även en låt från våran nya skiva ’Ge dig allt jag har’ blev spelad, härliga goa ’Please release me’.Kul tycker vi!
Gå in på www.janders.se och beställ ett exemplar av en skiva som är ett tvärsnitt av vår repertoar.
Hade ju lovat en bild på oss med våra nya kläder men den uteblev tyvärr men det kommer fler chanser men vi vart då inte utskrattad så vi är bara nöja med vår outfit! =)

Hemresan gick alldeles strålande fram tills det skulle tankas i Skellefteå.. Vi hade hyrt en väldigt trevlig bil, Chrysler Voyager men att få upp tanklocket blev några minuters dramatik. Vi hittade ingen nyckel till bensinlocket vilket kan få vem som helst att bli darrig runt halv fem på morgon och medans Christer letade efter en kofot i släpet ( nja nästan sant ) så kom vi på att nyckeln satt på själva bilnyckeln, var bara att dra ut den. Jaja vi lär oss..
Gick kanon sen och man la huvudet på kudden kl 07.00..ett arbetspass på 16 timmar o 60 mil, eftersom vi hämtade hyrbilen kl 13.00. Klart man blir trött men som sagt..sommar o sol o alla glada människor gör att man orkar bra mycket! =)
Nu fortsätter vårat arbete bakom kulisserna med att greja på med allt runtomkring.. Släpet ska få sig en ordentlig översyn med lite nya lister osv.
Vi blir ledig nu ett tag från själva spelandet och det utnyttjar vi på bästa sätt!

Ha d så gott så länge så hörs vi snart!

Mvh Peder, Janders orkester

En kommentar

  1. Lars H

    Kul att följa med vad ett dansband håller på med, på sidan om spelningarna.
    Kanon bra,Peder

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.