Dansgalan i Storuman

Hej på er igen!
Igår så var det Storuman som gällde för oss, den klassiska dansgalan som anordnas där uppe sedan ett antal år med samma intresse som vanligt.
Men vi backar tillbaka tiden lite grann tills vi just skulle fara så kom ett samtal från Christer som gjorde att svetten börja rinna lite extra..
Fästet som håller uppe stödhjulet på släpet hade lossnat med följd att få upp ekipaget på dragkroken kändes väldigt spännande…men med Christers rutin så fixade han det!

I samma veva så fick vi veta att Charlotte Perelli inte kunde komma till Storuman pga sjukdom vilket var väldigt tråkigt för både arrangörer o publik. När vi anlände dit upp så kände vi ganska snabbt av, milt sagt, stressen hos arrangörsstaben.
Vi prata en stund med killarna i Barbados som stod och lattjade lite med en fotboll, dom hade riggat klart när vi kom upp kl 15.00. Dom hade ju åkt direkt från Gräsmyr där dom var på fredagkvällen och var väldigt nöjd med den kvällen.

Dags att rigga upp alltihop vilket gick som vanligt (oftast =) )bra, litet avbrott när grabbarna i Widerbergs anlände. Hälsa på varandra, snacka lite..dom hade åkt direkt från Norrköping till Storuman! En nätt resa på 100 mil enkel väg.. =)
Dansgalan i Storuman är även ett nöje då det gäller service vilket man genom åren har varit med om det mesta i den vägen, ibland har nästan varit tvungen att ta med sig picknickkorgen..okej då, lätt överdrivet kanske.
Alltid gemensam middag innan, bullar, mackor o kaffe, dricka o frukt hela kvällen för att avslutas med mat o dryck efter spelningen o när alla har packat klart bussar o släp. Så igår så var det dags 03.35 att äta igen…

Våra två pass gick väldigt bra med en ytterst dansant publik framför sig så vi är kanonnöjd!
En annan trevlig sak med dessa nonstopdanser är ju att man själv kan vara ute å dansa lite mellan varven!
Barbados o Widerbergs är ju förutom väldigt trevliga killar även två bra dansorkestrar så det var skoj att få vara ’på andra sidan’ ett tag.

I Perellis frånvaro så skötte Jan Johanssen det alldeles utmärkt från stora scenen, bra drag helt enkelt!
På tal om bra drag så var det även det i öltältet där Riff Raff Ruff öste på! Kanon!!

Redan idag så har det börjas med att fixa det där med fästet på släpet för nu härnäst så är det Gumboda Hed som gäller, fredag 4/7.
Så jag hoppas att vi ses där för dom som har möjlighet, kl 22 drar vi igång o slutar kl 02.00

Ha d så gott så länge så hörs vi å ses!

Mvh Peder, Janders

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.