Nära och bra..

Hallå där!
Igår så packade vi ihop oss och åkte på trio upp till First Camp(Nydala)i Umeå för att spela. Vet inte om dom har haft dans där förut men det var då helt nytt för oss och kändes därför lite spännande.
Var en fin kväll med en härlig inramning av fotbollsfestivalen som pågick bara i närheten av dansbanan så det rassla till bra med att rigga upp o soundchecka och sådant.

Speltiden var mellan kl 20 till 23 så för våran del kändes det ju väldigt lyxigt när man är van med helt andra tider.. =)
Var uppe några par då o då och dansade men det var rätt så mycket folk som gick förbi och stod en stund och lyssnade och sjöng med så det var ju trevligt!
Vi hade väl vårt största bekymmer när vi skulle packa ihop..det var rätt så mörkt där inne och någon gång så var vi ju tvungen att släcka vårt eget ljus men till slut så var det packat o klart!
Så att vara hemma klockan halv ett det kändes ju otroligt skönt, det måste erkännas! =)

Vår hemsida börjar att bli klar! Är i stort sett bara att lägga in bilder o några smågrejer till men nu är det på g! Adressen är www.janders.se

Vår hemläxa nu är att titta lite på nya låtar o annat småpyssel innan vi åker upp till den fina dansbanan uppe i Boden. Vi spelar på Björknäsparken den 15 augusti för att dagen efter åka ner till Fromheden utanför Norsjö för att spela där på trio. Det är på campingen i Fromheden o dansbanan heter Danspaviljongen.
Vi i Janders hoppas att vi ses där uppe för dom som kan…och vill förstås=)!

Ha det gott så länge!

Mvh Peder, Janders

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.