Trevlig danskväll

Hej igen!
I går så var det dags för oss att åka upp till Lycksele igen, den här gången var det Medborgarhuset vi spelade på.
Efter sedvanliga rutiner angående hyrbilshämtning så drog jag iväg till Vännäs för att hämta Mattias och även släpet som stod på hans gård.Nu hade ju Matte lagts sig för att vila när jag klampade upp på bron så han fick vara nöjd med ca 10 minuters vila.. =)
Han har nämligen en elak förkylning på gång så det var med lite spänning hur kvällen skulle fortlöpa.. Christer anlände så småningom och då var det bara att åka iväg!

Medborgarhuset har en lite elak trappa innan man kommer ner på scen men med våra otroligt vältränade kroppar så var det inga större problem att bära ner o rigga upp.. eh..ja =)
Fika bjöds vi på innan det var dags att köra igång och ca 100 pers dök upp och det var bara en trevlig kväll för oss alla. Bra service med fika o övrig assistans så det är bara att tacka arrangörerna för kul afton! =)
Mattes röst höll utmärkt(som vanligt)så nu är det bara hoppas att han är fräsch till nästa helg med.

För då är det Saxnäs som gäller, Saxnäsgården ska vi bjuda upp till dans på!
Hoppas att det är bra väder så man får njuta av naturens vackra färger som det är den här årstiden uppe i fjälls o för all del överallt.
Hur som helst så ser vi fram emot det, alltid skoj att komma till nya ställen å se vad kvällen har att erbjuda men det blir nog bara trevligt!

Vi hoppas innerligen att våran hemsidekille ska bli klar med fliken bilder så vi får börja lägga ut bilder från våra resor o äventyr

Vi har kommit in på Sverigetoppen på tionde plats! =)
Hjälp oss att ligga kvar med att rösta på oss!! Här är länken igen:

http://www.radionostalgi.se/dansradion/sverigetoppen/rostsedel.htm

Ha det gott så länge

Mvh Peder, Janders

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.