Skönt och stärkande i fjällen!

Hej på er!
Jajamänsan! I lördags så styrde vi färden mot mysiga Saxnäs! Ett nytt ställe för oss alla att spela på och det kändes spännande! Vi brumma på i härlig takt med hyrbilen Chrysler 300C, lite småkär i den, när vi kom på efter ett antal mil att Ingemars bas inte fanns med i packningen.. Lite panik men Ingemar o Christer körde i egen bil men även dom hade hunnit för långt att vända tillbaka till Innertavle. Många förslag om bussgods osv men till slut så fick Christer tag på en kille i Lomsjö, Lennart. För övrigt en kille som spelat bas i Janders en gång i tiden.Lomsjö ligger två mil utanför Åsele så dom hämta den och jag o Matte skulle lämna tillbaka den på söndag när vi for hem från Saxnäs…återkommer till det.

Kom till trevliga Saxnäsgården o efter sedvanlig riggning o soundcheck så fick vi en strålande god middag och några timmars vila innan det var dags att kliva på scenen.
Även ett bröllop var det under kvällen så det var skoj att vi fick äran att spela brudvals som Matte fixa galant på klaviaturen!
Det var ett välfyllt dansgolv hela kvällen så strax efter kl ett så tackade vi för oss och Christer o Ingemar var tvungen att köra hem för olika åtaganden under söndagen så vi rev lite men jag o Matte tog hand om packning o sådant efter frukosten på söndag.

Frukosten smakade utmärkt och vi såg hur stormen piskade upp o regnet vräkte ner men till slut så tog vi mod till oss att börja packa in i släpet. Och ja..vi blev blöt men det går rätt så fort så vi överlevde =)

Efter fotot med Marsfjället i bakgrunden så styrde vi färden mot Lomsjö för att lämna igen basen..inga problem var det blev vi sagd! =)
Ligger efter vägen mot Vilhelmina så det gick inte att missa!
Men vi glömde komma överens vilken väg mot Vilhelmina det var så efter nästan två timmars letande, vändande på 95:an med släpet osv så hittade vi till Lomsjö!
Vi bestämde jag o Matte att nästa inköp blir en GPS! =))

Nu på lördag åker vi på Äpplet(dit hittar vi).. Spelar för Norra Skogsägarna som firar 75 års jubileum. Ryktet säger att det kommer bli mycket folk så det blir riktigt trevligt!

Ha det gott så länge så hörs vi o ses!!

Mvh Peder, Janders

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.