Höjdarkväll på Äpplet!

Hej på er!
Ja som sagt så hade vi en riktigt trevlig kväll nere på Äpplet i går! Vi hade stora nöjet att få spela på Norra Skogsägarnas 75-års jubileum med närmare 500 gäster. Efter sedvanligt mingel, mat så fick dom o även vi till kaffe o dessert skratta gott till Kjell Oscarsson som bjöd på lite show. Hur roligt som helst! =)

Är så otroligt inspirerande att spela när det är alldeles fullsmockat framför en på dansgolvet som det var igår o nästan så man önskar att man fick spela en stund till!
Men kl 01.00 så hade vi spelat sista dansen och som jag varit inne på förut så är det inte helt fel att vara i Umeå o spela och nära hem.. =)

Hoppas att ni är inne och röstar på våran låt ’Ge dig allt jag har’ som nu ligger på åttonde plats på Sverigetoppen! =)) Här är länken igen..

http://www.radionostalgi.se/dansradion/sverigetoppen/rostsedel.htm

Nu har vi lite ledigt ett tag och det ska vi utnyttja på bästa sätt med framför allt repa in en hög med nya låtar! Skoj att få in lite nya låtar på repan.
Men först så tänker vi gå hela gänget på Äpplet nu när Flamingokvintetten spelar nästa fredag för god mat o dans! Få höra några klassiska låtar inom dansbandsvärlden.. =)

Vi hörs o ses!

Mvh Peder, Janders

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.