Plaza Hotell

Mattias RhenbergHej igen!
Igår så styrde vi färden långt..ända till Scandic Plaza i Umeå!
Efter några veckors ledighet från spelning så skulle vi lira åt Umeå fabrik o Hantverksförening uppe i fina festsalen Odeon på Plaza. Men som sagt.. Vi fick kort i receptionen för att kunna utnyttja personalhissen men det var lättare sagt än gjort..kort som inte fungera till vissa våningar, personal som åkte upp o ner vilket förstås är naturligt eftersom hotell sällan är lugnt på..
Men efter 45 minuters åkande o väntan så fick vi börja rigga upp men blev förstås rätt så tajt för festen började redan halv sju men en snabb soundcheck hann vi med.
Men nu har vi lärt oss att vara tidigare då man ska spela på Plaza.. =)

Till kaffet fick vi vara med o leka typ introtävlingen dom har i ’Så ska det låta’, det var skoj!
Vi körde låtar från repertoaren dom skulle känna igen o börja sjunga när vi sluta spela.. Nu var ett bord fullt med gamla musiker o en viss programledare från en närradiokanal här i stan så dom var ganska överlägsen o vann helt rättvist!

Sen var det till att stöka bort bord för att spela upp till dans fram till kl 01.00 vilket också var trevligt med golvet rätt så fullt av dansande par!
Tyvärr så blev man själv hes hux flux så det vart inget sjungande o pratande men så är det ibland så när jag sitter o skriver det här är jag glad att man inte behöver prata in det..får inte fram ett ord!

Vi ligger fortfarande kvar på femte plats på danstoppen som ligger på:
www.kjellesdansotek.se In o rösta och hjälp oss ligga kvar!! =)

Vi har även åkt in på en norsk lista som ligger på:
www.dansbandstoppen.no

Nu blir det att sätta upp grejerna igen i replokalen och fortsätta öva in nya låtar, vi har 25 stycken ’nya’ låtar som ska repas in innan det blir dags för november, decemberspelningarna. Vi börjar i Arvidsjaur, Hotell Laponia, den 14 november o helgen efter Vasa på fredag, Ersboda FH på lördag så där har vi en härlig tripp runt kvarken som väntar.. =)
Gå in på www.janders.se för mer exakt spelplan!

Ha d gott så länge tills vi hörs o ses!

Mvh Peder, Janders

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.