125 mil senare..

Hejsan!
Då är det söndagkväll och man har just kommit hem från en trevlig helg i Kiruna!

Vi rullade iväg från Christers hus i Täfteå runt halv nio i fredagsmorse och resan gick strålande bra! Lunch med pepparkakor i efterrätt i Svartbyn några mil norr om Töre och vi styrde mot slutmålet Hotel Ferrum i Kiruna. Och sista svängen upp mot Ferrum, ja då tog det tvärstopp för oss..var brant och halkigt. Fick börja backa ut på vägen vi kom ifrån och det var just den tiden alla slutar jobba så det var mycket trafik. Men Kent visade stora talanger i konsten att dirigera trafik så det var bara att börja kämpa.. Christer hittade sand, hjälpte inte.. Och stressad vart vi! Men till slut så var det kille som stannade och tipsade om en annan uppfart och se då gick det bättre =)!
Rigga upp o soundcheck, lite vila innan vi klev upp på scen kl 22. Var inte så mycket folk men dom som var där hade trevligt likaså vi! =)
Och så skönt det är att lämna allt på scen för att krypa ner i sängen efter nattmacka och lite snack..

Lördagmorgon hade vi olika taktik, en del gick o käka frukost och en del av oss sov över den.. Jag var en som vilade ut! Inte dumt alls..
Till slut så började vi samla ihop oss och gick en runda på stan i den klara kalla luften med avslutningslunch på en pizzeria alldeles bredvid hotellet.
Vi passade även på att repa lite, kolla nya tonarter på nya låtar vi ska börja spela så småningom. Är som skönt att få göra det i lugn o ro.
Kl 22.00 var det så dags att börja spela och med slutsåld på julbordssidan så var det väldigt mycket folk under kvällen och det blev en riktig höjdarkväll för oss! =))

Så nu i morse så var det frukost kl åtta och vi började riva ner så runt halv tio så ställde vi in siktet på Umeå och resan gick väldigt smidigt hem efter en kort kafferast i Jävre.

Nu på fredag så är det Äpplet som gäller! Alltid lika skojigt att få spela på hemmaplan och vi hoppas att det kommer mycket folk! På lördag åker vi till Luleå för att spela på Statt.

Glöm inte att rösta på oss.. www.kjellesdansotek.se

Hoppas vi ses och ha det så gott så länge!

Mvh Peder, Janders

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.