En ny lyckad och trevlig helg!

Hej på er!
Ja då har vi lagt ytterligare en helg åt handlingarna och som sagt en kul sådan!
Vi började faktiskt redan i torsdags med att åka ner på Äpplet och rigga för att slippa åka ner så tidigt på fredag. Det var nämligen lite andra aktiviteter som som vi skulle samsas med på fredagkväll innan dansens start.
Vi hade riktigt skoj och vi tycker att det gick kanon på dansen med mycket folk och trevliga applåder under kvällens lopp! Som jag nämnt förut så blir det varmt om hjärtat när folk applåderar =). Då det gäller Äpplet så ser vi fram mot Hela huset gungar den 3 januari, det brukar vara smockat och varmt då!

Efter några timmars sömn så åkte vi upp till Luleå runt 13-tiden på lördag för att spela på klassiska Statt där. Resan gick utmärkt och med lite spänning för att ta sig in med vårt boogiesläp för att kunna lasta in vår utrustning, ganska så trångt milt sagt, så började vi spela runt 21.30. Det droppade in folk hela tiden så det var rätt så trångt på dansgolvet hela kvällen med folk som verkade ha skoj o trivas! Och det gjorde ju även vi förstås! En kul kväll helt enkelt..
Tyvärr så hade det blivit något missförstånd så vi hade inga hotellrum så vi åkte iväg från Luleå strax efter halv fyra i morse. Men resan gick bra hem så kl åtta i morse så fick man dra täcket över sig..

Nu är det spelledigt fram tills vi ska åka ner för att fira julen på Birka Paradise.En båt som går mellan Stockholm-Mariehamn(Åland). Vi kommer att spela tillsammans med ett gäng från Gävle som heter Blizz mellan 23/12 till 28/12. Det kommer att bli en höjdare!!
Fram tills dess så är det gäng låtar vi ska repa in och lite översyn av utrustningen så att allt är okej då vi kliver ombord.

Ha det så gott så länge så hörs vi!

Mvh Peder, Janders

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.