Hela huset gungade!

Hej!
Ja igår så var det dags för våran sedan länge emotsedda spelning nere på Äpplet på Hela huset gungar! Det var samling redan kl 12 på dagen för att rigga utrustning i lugn o ro, prova lite nytt material osv. Sedan så träffades jag o Matte kl 19 för att käka i rummet som var ställt i ordning för oss som underhöll och övrig personal. Vi satte oss bredvid grabbarna i Arvingarna och det var bara trevligt!

Några minuter före 21.30 så drog vi igång och väldigt fort så blev det välfyllt på golvet och så var det hela kvällen och det blev varmt..så in i bomben varmt och tyvärr så slarva man lite med vätskeersättningen och det kändes när man kom hem..var rätt så slut faktiskt.
Kan tänka mig att även på golvet så var det varmt! Men det gick väldigt bra tycker vi.. jag hade lite otur med min monitor(medlyssning) efter sista pausen så jag hade lite problem med att höra vad jag spelade och övriga i bandet spelade och sjöng. Ibland är dumt att ha elektroniska trummor men tro mig när jag säger att fördelarna väger över.. =) Men vi fick rigga om lite på scenen så det fungerade bra ändå!
Mycket folk i danstrafiken man kände och det är ju alltid trevligt, även goda vänner man sällan ser på dansbandsgolvet var uppe och stuffade.. 😉

Vi hade även nöjet att sitta o fika en stund med några från Drifters och det var också trevliga bekantskaper.
Nu i morgon åker vi till Vännäs för att spela på Hotell Vännäs på trio. Vi var där även 2008 på trettondagsafton och det var väldigt skoj så jag är ganska säker på att det blir så i morgon med! Är slutsålt på matplatser och det är ju en kanonbörjan! =)
Hoppas att vi ses där!

Ha det gott så länge!

Mvh Peder, Janders

En kommentar

  1. HB

    Det var då förbaskat synd!!!! Vi var inte där!! Ingen av våra dansanta vänner skulle ut. De ena var i Lanzarote, nån hade inte lust, många var fortfarande borta. Jag var dessutom l e d i g. Men for inte. Usch och fy…men ni spelar ju lite här och var så det får väl bli nån annan gång då. Ha det gott. HB

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.