Slut på vila!

Hej på er!
Ja som sagt nu har vi haft semester länge nog, vissa av oss på varmare breddgrader.. Nu ska vi till helgen träffas o repa lite o gå igenom lite nya grejer vi inhandlat, för det är en sak vi är bra på..att handla grejer!
Även som kommentaren vi fått antydde har ju även bloggen fått vila lite..men även det ska vi nog ändra på =)
Vi trodde vi skulle vara i Kalix i helgen men det blev inte så utan det blir i Husum den 13: februari vi kör igång igen. Dessutom ett nytt ställe för oss lördagen den 14:e.. Torneå Stadshotell, det ska bli riktigt skoj! Såg dessutom att i en annan del av hotellet ska Backyard Babies spela…tror knappast det blir nonstop dans =)

Passa på att kika in på våran hemsida www.janders.se där det finns upplagt lite bilder från året som gått. Liten inblick i kulisserna om vad vi gör före o efter gigen o så lite naturbilder på det!

Ha d gott så hörs vi o ses ute på golvet!

Mvh Peder, Janders

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.