Nypremiär!

Hejsan!
Ja nu i helgen så har vi börjat om efter ett tags semester. Fredagen så åkte vi ner till Husum för att spela på Husumgården. Det är M-real som har lite guldklockeutdelning osv den här tiden på året och det är kul att få spela för dom, vi var även där ifjol. Var inte så mycket folk men dom som var där verkade trivas o må gott! Var kul för oss med eftersom vi hållt upp ett tag så man var ju spelsugen så det räckte till och blev över! =)
Även god mat brukar vara signifikativt för det här jobbet och i år var det inget undantag..mm, sedan avslutade man måltiden med vaniljpannacotta!! Den som kommit på den efterrätten skulle man vilja ge en liten puss..
Som sagt, gick bra att spela och packa ihop så runt kl 02 så styrde vi färden hem mot Umeå, och halv fyra så slumra man in..

Bara för att hoppa upp i sängen någon halvmeter när väckaren ringde kl åtta…jaja..bara upp o göra sig iordning för halv tio så skulle turné ekipaget rulla iväg från Täfteå.
Det var Torneå som var målet och stadshotellet där uppe. Var en behaglig resa med ett kort stopp för tankning o lite mat i Piteå..och ja det vart på Frasses vid E4:an… =)
Vi rulla in till hotellet prick kl 15 men direkt man passera gränsen så vart ju klockan 16 men vi hade god tid på oss för det skulle vara uppställt o soundcheckat före kl 19. Trodde vi..men redan en timme före utsatt tid så börja folk komma in för att käka så det vart lite kortare än vi tänkt oss.
Men läget var under kontroll så vi ordna lite att äta efter en del språkproblem med kockar o personal men till slut så hitta vi igen en väldigt god tacobuffé. Satt som en smäck!!
Men sedan var det inte så dumt att få några minuters vila på sängen innan vi skulle kliva på kl 22.

Vi hade en riktigt trevlig kväll och det var bra med folk och mycket par som var uppe o dansade! Så det var skoj, helt enkelt!!
Hemfärden idag har gått alldeles utmärkt med bra bilväder och lite trafik så vi var hemma i bra tid och så får man lite söndagkväll med.

Vi laddar om för att åka upp till Lycksele på fredag för att spela på Hotell Lappland fredag o lördag. Sven-Ingvars underhåller dessutom båda kvällarna så vi tror att det blir två höjdarkvällar!

Hoppas vi ses där uppe på något sätt!!

Ha det gott så länge!

Mvh Peder, Janders

En kommentar

  1. Lisbet - bloggen bredvid

    Kul at tdet verkar vara uppsving på ”kallvattudanser” igen. Fast jag förstår att ni blir mer attraktiva på sommarens logdanser.

    Good luck

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.