Hotell Lappland!

Hej på er!
Ja helgen har vi tillbringat uppe i Lycksele och spelat på trevliga Hotell Lappland både fredag och lördag. Huvudnumret var legendariska Sven-Ingvars som var enligt enig publik mycket bra, själv hade vi ingen chans att höra dom eftersom vi har ju som fullt upp med annat just den tiden.. På fredag eftermiddag när vi riggade så fick vi besök av Peter Grundström, känd från Thor-Görans, även som duktig låtskrivare.. Räck upp en hand ni som inte hört ’ Till min kära’.. =). Var som trevligt att få surra bort några minuter men eftersom vi ska vara klar en speciell tid så var det bara att gå tillbaka till verkligheten och jobba..
Var helt okej med folk på fredagen och bara trevligt!!
Kl 02.00 så hade vi spelat klart efter att skrattat väldigt gott strax före.. Mattes batterier tog slut i hans sändare på hans headset så det blev jag o Christer som skulle dela på sången…och ja det vart ju skoj eftersom vi hade lite dålig koll på texten men jaja det var iallafall roligt och hoppas även dansarna som var kvar förstod att det var inte som det skulle! =)

Lördag kl halv åtta så blev jag hämtad av Christer, sedan plockade vi upp Matte i Vännäs och var uppe i Lycksele runt kl nio. Lite förberedelser och några koppar kaffe så knackade jag igång prick kl 22! Och smockat på dansgolvet direkt!! Gästerna var danssugen, helt klart efter att lyssnat på Sven-Ingvars och som jag sagt några gånger i den här bloggen så är det så roligt att spela när det är mycket folk framför scenen.
Matte sjöng så tårarna rann på gästerna, Christer smekte strängarna så folk berördes och jag höll takten så ingen ramla omkull så det var en riktigt riktigt trevlig kväll! =)
Har lagt ut bilder från helgen på våran hemsida www.janders.se, snart…

Nästa helg åker vi till Sundsvall för att spela på Södra Berget fredag och lördagkväll, ser vi fram emot med kanske IKEA besök på lördag..värmeljus o servetter!
Och, jag vet inte om jag törs skriva om det här men..vi kommer att vara riktigt snygga i Sundsvall för i morgon(läs måndag) ska vi på..håll i er… STYLING! Ja Janders ska på extreme makeover =).
Håll koll på bloggen så återkommer jag om det…om vi törs..

Ha det gott så länge så hörs vi!!

Mvh Peder, Janders

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.