Oj så fin vi blir..

Hej igen!
Ja då var det dags idag för våran emotsedda styling! Det var med lite spända steg vi klev in i Salong Niveux på Kungsgatan.. Jag o Matte var först och efter lite kaffe med ägaren Stefan så var det dags att sätta sig i frisörstolen och snabbt så hade Matte lite silvergrejer i håret och själv så hade man en massa klet i håret. Och det blev senare lite färg på ögonbryna och klippning på desamma. Efter ett tag så dök Christer o Kenth upp och rätt så snabbt fick dom ungefär samma behandling.. Så när Stefan var klar så hade vi lite andra hårfärger och ett magiskt pulver som Stefan hade som döljde våra påbörjade kala ställen på huvuden.. Helt plötsligt hade vi alla fyra hår på hela skallen! Var med lite glansfyllda ögon vi titta på varandra och det behövdes inga ord..vi förstod =)

Sedan så traskade vi iväg till Optique på Renmarkstorget där det var provning av glasögonbågar och även det var ju skoj, skönt att få prata med proffs som har bra förslag. Så det var en riktigt trevlig dag som fortsätter en annan dag med lite andra grejer som ska göras med oss, det är ju lite som behövs verkar det som! Vi ska titta på kläder vilket kanske blir det mest spännande!
Så vi får återkomma och naturligtvis så ska vi lägga ut bild när vi känner att vi är redo. =)

Ha det gott så länge!

Mvh Peder, Janders

En kommentar

  1. sara

    …låter som en härlig styling!
    Hoppas vi får se er ”med hår” nån gång framöver. Eller på bild i er blogg kanske?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.