Gjort Sundsvall och så mer styling på det..

Hej igen!
Ja som sagt i helgen har vi varit i Sundsvall och spelat på Hotell Södra Berget fredag, lördag.
Och riktigt trevlig var det! Var ju inte alltför länge sedan vi körde upp dit, nyårsafton, är ju för ni som inte varit där så är det krokigt o brant. Så efter sedvanlig hämtning av hyrbil i fredags så åkte jag runt o hämta Christer på jobbet och senare Matte i Vännäs varvid vi var framme runt 16-tiden i Sundsvall, och med fyrhjulsdriven bil så gick resan uppför galant! Vi skulle vara klar klockan 18 med riggning o soundcheck men i den här branschen så ska man aldrig sluta förvåna sig.. Vi skulle dela scen med ett dansotek! Jaha! Hade tydligen blivit dubbelbokat så vi dela scen med Inga of Schweden som det blev att vi kalla hon vid presentationen =). Hon hade inget artistnamn men det ordna sig fort med det..
Sedan så är det ju lite lustigt att vi haft Sven-Ingvars två helger på raken som huvudnummer men å andra sidan har dom ju spelat före oss..är dom vårat förband då? =)..
Var helt okej på fredagen med folk och bara nöjda miner!

Sedan lördagen är ju riktigt behaglig eftersom det bara är att vänta tills man ska börja spela så det blev lite shopping nere på stan mm.
Jag o Christer var dessutom och hörde lite på Sven-Ingvars soundcheck på lördag eftermiddag så då fick man en dos nostalgi också.
Vi spelar ju dessutom några låtar från deras repertoar så det gick verkligen hem på dansgolvet kan jag säga under helgen.
Lördagens gig flöt på riktigt bra! Verkligen kul! Sedan så riggade vi ner och efter frukost på söndag så packade vi släpet och for hem.

Idag så samlades vi kl 16 på A&K Ateljé på Skolgatan 30 tillsammans med våran stylist Stefan från Salong Niveux för att titta på scenkläder. Och jämarn vad tjusiga kläder denna Lars Wallin gjort! =) Var som att komma in i en ny värld..mycket snygga outfits så man fick ju chansen att köpa till sig själv privat med. Man ska kosta på sig ibland!=)
Kent kunde inte vara med tyvärr så det ska fortsätta med det här vid senare tillfälle så man får återkomma i ämnet. Men det känns som att det här blir snyggt!!
Vi kanske får stora nöjet att visa upp det här för er på Äpplet dit vi ska den 17/4 och spela, så vi ses väl där.. ?
Vi ska även ner och spela på dansbandsforumet i Vemdalen i slutet av april så det känns bra att kunna visa upp oss snyggt klädda.

Nu är det lugnt ett tag på spelfronten men vi vilar inte på hanarna för det utan nu ska vi repa inför just nämnda Vemdalen, lite nya låtar ska testas mm.
Sedan får man ju själv chansen att åka ut o dansa lite, nu närmast är det Drifters på Äpplet på fredag så då ska man vara på plats!! Känns som en evighet man var ute och dansa..

Ha det gott tills vi hörs framöver!!

Mvh Peder, Janders

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.