Skellefteå Scandic

Kent RönnqvistHej igen!
Ja då var det dags för att komma ut o lira lite igen! Efter sedvanlig hjälp av farsanstaxi.com så hämtade man hyrbil på Teg för att åka ut till Innertavle där vi hade avgång 12.30. Naturligtvis så hade man ju glömt en sak så man fick åka hem för hämta det då..men man hade ju gott om tid så man var ändå först på plats. Men rätt så snart dök även gänget upp och efter en behaglig tur så var vi i Skellefteå strax före halv tre. Vi låg bra till för som oftast i den här branschen ska man vara uppriggad o soundcheckad en viss tid. Kl 17 var det som gällde igår och det gick galant! Väldigt fin innergård med restaurang o dansgolv på Scandic i Skellefteå måste jag säga!
Även god mat fick vi till oss innan det var dags för att gå upp o träna dans! =)
Ger Matte, Christer o Kenth med beröm godkänt, ser bara bra ut och även under kvällens dans så var det träning! När det sitter i ryggmärgen då är det nog bara att skicka Janders till Let´s Dance..

Kl 21.00 så var det bara att knacka igång och vi hade en trevlig kväll, som sagt ett tag sedan vi spelade så man var spelsugen! Dansarna trivdes o mådde gott! Kul!
Även skoj att våra trogna Lycksele-fans var där.. =)

Sedan var det mindre roligt när vi skulle hem med snöovädret som rådde! Men vi kom fram och eftersom någon snodde en timme av oss så kröp man i säng runt 06.00 rätt så nöjd o glad.

Nu fortsätter vi med kläder o lite styling och rep inför Äpplet men även Vemdalen. Har förresten fått veta vilka band som ska vara där nere på forumet med oss.
Våra länskollegor Harmony från Dorotea ska vara med, även band som Face-84, Schytts, Mickeys t.ex. Ska bli riktigt skoj!

Men nu tar vi sikte mot Äpplet den 17/4 först! Alltid skoj att få spela på hemmaplan med många kända ansikten i danshavet.. =)
Vi ses där!!

Besök gärna vår hemsida på www.janders.se!

Ha det gott så länge!

Mvh Peder, Janders

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.