Ikväll på Äpplet!

Hej!
Jajamänsan, ikväll är det Äpplet som gäller! Ska bli riktigt skoj!
Nu har vi haft en period med massa fixarkvällar, laga lite på släpet osv så då känns det att man verkligen vill ut och spela!
Och att göra det på hemmaplan är väl bara pricken över i! =)
Kan nog bli bra med folk, som kanske vill komma och lyssna på oss.. ? Men även underbara Lill Lindfors har ju show på Idun-teatern så det kommer säkert lite folk därifrån hoppas jag.
Blir lite full i skratt..i skrivande stund så gör dom just reklam för Äpplet och Janders på Radio Umeå..det är väl tajmat bra!

Och ni som följt med ett tag här på bloggen vet att det varit mycket prat om styling.. Och nu mina vänner så kommer ni få se ett nyekiperat Janders nere i källaren på Folkets Hus! =)
Ett stort TACK till Stefan på Salong Niveaux på Kungsgatan 86 som hjälpt oss med detta! Så nu får vi väl höra era åsikter vad ni tycker om oss om ni dyker upp!
Vi kommer att även lägga upp foton under helgen så ni får även hålla utkik på www.janders.se.

Nu har vi ett par roliga helger framför oss med nästa helg i Vemdalen först o främst där vi ska få visa upp oss under ca 35 minuter. Klockan 22.15 på lördag ska vi spela så det ryker!! Vi ska spela efter våra kollegor från Dorotea, Harmony som drar igång hela kvällen kl 21.30. Trevliga tillställningar såna här forum att få träffa dansbandsfolk och surra och lära känna nya människor.
Sedan ska vi spela i Finland på Valborgsmässoafton. I Vörå närmare bestämt, några mil ovanför Vasa. Där ska vi dela scen med ett finskt band som heter Roxie. Kommer även det att bli skoj! Då är det dags för lyxkryssning igen..

Hur som haver, hoppas vi nu ses ikväll på Äpplet!

Mvh Peder, Janders

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.