Rundvik!

Mattias RehnbergHej igen!
Då var det dags i fredags att samla ihop gänget för att ta sig ner till Rundvik för att spela på ett företagsjobb för SCA Timber på Rundviksgården.
Ganska prick kl 16 så började vi lasta av för att börja rigga upp, den här gången hade vi även gänget som underhöll till middagen Two4show vid vår sida. Dom lånade våran ljusanläggning så det gick rätt så smidigt att få allt på plats.

Och dom underhöll riktigt bra för folket på plats var verkligen med på noterna när dom drog igång ABBA-klassiker med Creedence och Elvis på det så är det inga större problem med allsången o klappa i takt =)!
Vi drog igång strax före kl 22 och kvällen flöt på bara fint!

Nu laddar vi inför pingstafton och en färd upp till parken i Bursiljum där det ska vara nostalgiträff med vi i danslogen och Custom Covers i andra lokalen så det känns som att det ska bli en trevlig kväll!

Vi hörs o ses!

Mvh Peder, Janders

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.