Pingsafton i Bursiljum!

Hej!
Jadå var det samling i Täfteå kl 17 igår för avfärd upp till Bursiljum. Först hade man sedvanliga rutiner med hyrbilar och släphämtning men det brukar inte vara några större problem..
Strax före Ånäset så hamnade vi bakom Custom Covers turnéfordon så efter ett glasstopp i Ånäset så följdes vi till parken i Bursiljum. Var bra det för det är lite snirkligt att hitta dit men efter en stunds tvekan i själva samhället så ledde Stefan Gladh oss till rätta!
Riggning gick bra, vi hann köra genom lite låtar och vi hann även inse att vi skulle få en varm kväll framför oss! Vilket väder det var!! Härligt..
Strax efter kl 21 så drog vi igång och det var ganska fort folk uppe på golvet vilket alltid är trevligt!
I pausen så hade våra kollegor show i logen bredvid och efter det så körde vi fram till kl 01.00 och efter några liter vatten så var det bara att rigga ner och dra hemåt.
En trevlig afton helt enkelt!
Hemresan gick strålande så runt halv femtiden i morse så kröp man till kojs efter att kikat lite på NHL-finalen.. =)

Nu samlas vi igen på tisdag redan för att göra ett företagsjobb nere på Äpplet vilket ska bli trevligt, att sedan Östen med resten ska underhålla före gör ju inte saken sämre.. =) Är visst nåt företag från Hudiksvall som ska ha lite rajtantajtan!!!
Sedan var det lördag i Sandsele! Kanonskoj känns det att fara dit!

Tills vi hörs igen.. Ha det gott!

Mvh Peder, Janders

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.