Klassiska Talludden!

Peder HallängHello again!

Ja då var det då dags för Janders att åka upp till Sandsele och att få spela på Talludden! Ett dansställe som man hört talas om i alla år man själv hållit på att spela och dansa.
Jag o Kenth blev upphämtad av Christer och efter att Matte klivit på i Vännäs så styrde vi färden mot Sandsele. Middagen avverkade vi på Frasses i Lycksele..jaja jag vet =).
Vi hade fått tips att gena över Gubbträsket , där man skulle svänga i Gunnarn och för en gångs skull så stämde det kanon! Vilken väg och vips så hade vi tjänat 20 minuter enligt GPS:en och så blev det..
Vi blev mottagen av självaste Festchefen Lennart som visade runt lite och sedan var det dags för uppriggning. Inga överaskningar där utan vi var klar i god tid och hann med kaffe och lite genomgång av spelpärmen eftersom vi plockat in lite sommarlåtar i repertoaren, t.ex. Sommaren är kort, given naturligtvis!

Var lite trögt från början men så då jämarn! Var nästan 1000 personer på området så det var en riktigt riktigt trevlig kväll!! Glada människor och bra service av arrangören.. Ja då är vi Janders nöjd! =)
En trevlig hemresa i natten, härligt med detta ljus. Man glömmer då man kör hem från Kiruna i februari då..
Vi droppa av Matte i Vännäs å sedan så var det jag o Kenth som klev av runt 5 hemma hos mig. Att man sedan aldrig la sig utan for och jobba för Postens räkning med EU-valet, ja det är en annan historia.. =)

Nu är det dags för Långträsk på lördag där vi även var ifjol och hade jätteskoj! Vi hoppas även på det samma i år.

Bilder från Sandsele/Talludden finns på www.janders.se under kvällens lopp.

Vi höres! Ha det gott så länge!

Mvh Peder, Janders

En kommentar

  1. HB

    Vad duktig du är å skriva Pedda. Vad bra att du iddes jobba med valet åt posten. Kanske det blir nån dans i sommar. Ha det gott. När kommer du förbi på kaffe förresten???

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.