Regnet bara öser ner..

Hej där ute!

Då har vi gjort en tredagars turné fast väldigt mycket i vårt närområde..skönt det i motsats till alla mil man gör annars.

Det var torsdag först och Trädgård i Norr nere på kajen i Umeå som vi skulle spela på och det var väl lite orpväckande rapporter om vädret men vi var på plats runt kl 16 och riggade och soundcheckade i sedvanlig ordning. Vi väntade förstås på arrangören som skulle dyka upp med ett partytält som vi skulle få stå under men det verkade ju rätt så lugnt..
Under tiden vi riggade hade vi även besök av Kurt Sundin, På dans med Kurt ni vet.. Han hade tänkt filma lite och det skulle visas som avslutningsbilder i Västerbottensnytt under kvällen. Alltid trevligt att prata med Kurt!
Klockan närmade sig 18 när vi skulle börja och kvart i sex kom arrangören och jag ljuger inte när jag säger att exakt 12,3 sekunder efter vi fått taket började vräka ner!!
Rätt så fort insåg man att det inte skulle bli något vilket var ytterst tråkigt eftersom det började fyllas på med vänner o bekanta som ville lyssna in oss men icke det!
Så det var bara att rigga ner alltihop vilket kanske inte var så roligt när det öser ner men bara att bita ihop!

Fredag så blev man hämtad av Christer runt halv sex tiden och Vännäs var spelplatsen.Närmare bestämt Oscarsparken bredvid Hotell Vännäs.. Samma visa idag, regnet porlar ner och i ärlighetens namn var det inte Sveriges mest sugna band som rigga upp och vi trodde faktiskt det skulle ställas in alltihop.
Vi hade sällskap av den duktiga trubaduren Henke Baer när vi käkade inne på hotellet, han underhöll där inne nämligen. Trevligt att sitta o surra bort en stund.
Men som ett mirakel så slutade regna runt halv tio när vi skulle börja och det vart en riktigt trevlig kväll med glada människor som dansa o stuffa till kl 02.

Kl 17 på lördag så styrdes färden mot Fredrika och klassiska Tjäredakka vid campingen där det skulle bjudas upp till dans.
Var kanske inte så mycket folk under kvällen men dom som var där verkade trivas o må gott vilket även vi gjorde från scenen så det var bara skoj!
Tyvärr så blir det inga bilder från dom här dagarna när våran kamera pajat ihop.. =(

Nu blir det vila från spelning två helger men själv ska man ner till Dansbandsveckan i Malung några dar vilket jag ser fram emot. Hur kul som helst!
Som jag även skrev förra året.. Åk ner om ni har möjlighet!

Nästa jobb för oss är 1/8 i Fromheden där vi ska spela på trio. Dagen efter åker vi ner till Stockholm för att mönstra på måndag eftermiddag härliga båten Birka Paradise en hel vecka! Känns som att det kommer bli väldigt väldigt trevligt.. Hoppas att vädret är med så man kan avnjuta allt vackra vyer från soldäck.
I år ska vi försöka blogga lite mera och lägga ut mera bilder eftersom dagarna går nu när man har lärt sig all teknik =).

Tills dess önskar vi i Janders alla en fortsatt trevlig sommar!

Mvh Peder, Janders

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.