Lite bilder från paradiset!

Hej igen!

Ytterligare en strålande dag över Ålands hav o genom Stockholms skärgård, är så otroligt vackert med hus o vyer och när man då passerar Lidingö…så sjukt snygga hus o tomter! Häftigt..
Vi hade en utmärkt kväll i går igen med mycket folk och som ni vet, då trivs man! Verkligen skoj! Dessutom åkte en dansbandslegend på kryssningen igår, Sivert Thurell och det var trevligt att byta några ord med han.
Eftersom det är så trevligt folk ombord på varje kryss så blir det väldigt mycket snack i pausen om ditt o datt, t.om. en öl vart vi bjuden på av en nöjd passagerare efter spelningen kl 02.00. Sen hann man med ett besök i mässen förstås efter det oxå=)…

I dag gick reveljen kl 11 då jag o Matte gick igen till mässen med en härlig lunch o efter det så vart sundeck i nästan fyra timmar med underhållning o vackra vyer som jag nyss var inne på. Lite jobb på scen och nöjespresentation kl 18.30 och nu är det bara att invänta att knacka igång kl 21.00.

Tänkte lägga ut lite bilder nu, prova igår o det gick åt fanders så är det inga bilder har jag misslyckats igen! Ni ser väl.. =))

Ha d gott tills vi hörs igen!

Mvh Peder, Janders

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.