Vilken vecka vi haft på havet!

Hej igen!
Ja då har man landat hemma efter en otrolig vecka på Birka Paradise. Fantastiska fina dagar med lapande av sol på sundeck till tonerna av det makalösa kanonbandet Live Company från Mjölby! Dessutom mycket trevliga killar gör inte saken sämre..

Det var lite mindre folk torsdag, fredag, lördag vilket förvånade oss eftersom veckan börjat så bra tänkte man att helgen blir häftig men det var lite lugnare än man trodde. Lördagkväll var lite speciell eftersom vi fick upp en kille på scen som friade till sin sambo samma kväll han fyllde femtio, det var lite tårfyllt faktiskt och ingen av oss på scen hade varit med om att någon friat på det viset. Så det var skoj!
Söndagen däremot var rätt så bra drag med välfyllt dansgolv och vår sista kväll så det är bara att erkänna det kändes skönt!! Även om dagarna varit fria från spelning så har det varit rätt så slitet med sju kvällar på raken! Matte med sin stålröst har hållt hela tiden , otroligt… Själv så fick man besöka sjuksyster för heshet men det vart bara order att sjung inte! Så jag var tyst några kvällar tills någras glädje kanske.. =). Men däremot när vi for hem igår då var det en väldigt hostande o snörvlande i bilen så det kom för alla på en gång verkade det som! Kan bli så när allt är klart o man slappnar av och dessutom ett jäkla blåsande på hytterna tror vi kan rå för en hel del..

I går på dagen så fick vi vara med nåt häftigt! Vi tillsammans med Live Company fick tillsammans med maskinchefen på Birka Paradise, Anders besöka maskinrummet..=)
Det är ju sanslöst att allt fungerar men det var väldigt skoj att få se.
När vi kommit i land i Stockholm så började det halvkaotiska med att lasta ut grejer tillsammans med allt som ska in i Birka, våra kollegor Chiquita som ska spela den här veckan ska med sina grejer så det är riktigt spännande! =)
Men det gick bra och vi kom i väg ca 16.30 och hade just kommit ut från innerstan när en bil passerade och tutade nåt så våldsamt…han ville göra oss uppmärksam att vi hade fått punka på släpet!! Jippi!!! Mitt på E4:an… Men det var tur för eftersom vi har boogiesläp så kände aldrig jag att det var punka utan brumma på bara. Men Matte o Christer visa lite Formel 1 takter så det gick rätt så snabbt att få det bytt men jämarn vad trafik det snurra omkring oss…jaja, gick bra och vilken tur att vi har reservdäck med oss =).
Vi droppa av Matte i Vännäs runt halv två, jag hoppa av runt två och det var Christer som fick "äran" att ta bil o släp hem.

Kommer nu att lägga ut ett gäng bilder från dom sista dagarna men det kommer att finnas mycket mycket mera på www.janders.se under veckan. Är ju som vanligt ett jäkla fotograferande med många kameror så det brukar ta ett tag innan allt är klart men jag börjar lägga ut och så fyller vi på albumet från Birka Paradise 2009 på hemsidan fortlöpande.

Nu är det bara några dagars vila så ska vi iväg på fredag till Boden för att spela på härliga Björknäsparken. Lördag är det på Vassholmen, en ö mitt i Kalixälven i just Kalix. Blir häftigt med dragfärja över. Janders har varit där förut för några år sedan så det ska nog gå bra det me.. =).
Söndag åker vi till Logen Hej i närheten av Jörn så det blir en ny trevlig helg att se fram emot! =)

Och ja, man saknar mässen.. Matte på besök i mässen..igen

Mvh Peder, Janders

Härliga sundeck!Live Company!Janders och Live Company på studiebesök i maskinrummet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.