Trevliga Ersboda Folkets Hus!

Hej på er!

Jadå hade vi Ersboda FH på menyn igår vilket vi sett fram emot! Som jag nämnt tidigare så senast för ett år sedan när vi gjorde premiär på Ersboda med dagens Janders så hade vi åkt från Vasa kl 06.00 och 90 mil senare anlände vi till Umeå..vi var nog inte piggaste gänget i branschen då =).

Men igår så var vi utvilade och hade samling 18.00 och det är lättpackat på Ersboda så urpackning och riggning är en ren formalitet! Naturligtvis hade vi besök av härliga Mats-Ove för lite snack och autografskrivande, kan säga att nu hade en ny bok den gode Mats-Ove. Strålande mottagning med frukt o godis och kaffe o bullar, det gillar vi! =)
Hela kvällen var det kanonservice från personalen med Carola i spetsen.

Kl 21 knackade vi igång och vips så hade en härlig kväll gått med många bekanta ansikten i danstrafiken! Är ett nöje att spela med så dansant publik! Verkligen trevligt.. Från våran sida var vi kanonnöjda och jag tror även dom flesta i publiken var det med, kändes så iallafall.. =)
Nedpackningen är ochså enkel på Ersboda..igår så fixade vi det på 50 minuter! Det är bra det!!

Nu tar vi uppehåll igen till i mitten av november då ett företagsjobb på Norrlandsoperan är inbokat! Blir skoj att spela där, alltid spännande med nya ställen.. Dock så ska vi repa in lite nya låtar så vi vilar inte helt.

Tills vi hörs o ses.. Ha det gott!

Mvh Peder, Janders

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.