Trevlig kväll med superöveraskning!

Hej där ute i Luciakvällen!

Ja då var det Äpplet som gällde i fredags och lite närmare resväg än förra helgen.. Efter farsanstaxi.com hade hämtat mig och skjutsat mig att hämta hyrbil ocd sedan släpet i Innertavle så var det träff på Folkets hus kl 14. Vi tog lite extra tid på oss så vi skulle hinna köra igenom några nya låtar. Uppackning gick bra likaså soundcheck och även känna på det nya materialet vi hade kvällen till ära. Lite gammeldans som skulle spelas gick vi oxå igenom! Bara en sån sak.. =)
Naturligtvis så var ju även trogne Mats-Ove på besök med autografblocket i högsta hugg och surr om ditt o datt.

Kl 18 skulle det vara tyst och då kunde man passa på att fara hem en sväng för lite uppfräschning o vila innan vi skulle ses kl 21. Innan vi skulle köra igång så fick vi en överaskning av stora mått! Ett par som jag nämnt tidigare i bloggen, Ronny o Gunweig från Stockholm som vi lärde känna i sommar på Birkakryssningarna var på Äpplet!!?? Dom hade tagit en weekend i Umeå för att komma o dansa till oss plus lite besök hos släktningar i Skellefteå. Fantastiskt kul tycker vi och vi hälsar så gott till dom och så ses vi på Viking Rosella i mars!

Kvällen gick bra med lite gamla Jandersmedlemmar på plats och mycket annat känt folk i publiken som dansade o svettades! Nya låtarna gick bra även vals o schottis före paus gick utmärkt! Tycker vi iallafall.. =)

Nu lite vila innan vi ska på juldagen åka ner till Bredbyn för att spela där på Olympia. Ska bli trevligt, kul med nya ställen dessutom!
Men först ska vi träffas i morgon hos fotografen för lite nya bilder till hemsidan och även ny bild att lägga in här på bloggen.
Hoppas kunna återkomma med dom under veckan för visning!

Tills dess ha det så gott och käka lussebullar o pepparkakor resten av kvällen..plus julskum inte att förglömma =))

Mvh Peder, Janders

En kommentar

  1. HB

    Shiiiit! Hade inte uppmärksammat att ni var här i stan i fre…..och vi som var ut en sväng med Marianne å Göran på Harrys då.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.